Tre Fontane
in english in italiano
VÄLKOMNA

Välkomna Tre Fontane!

Tre Fontane är en charmig liten frazione, by, vid havet i sydvästra Sicilien. Den är framförallt känd för sin utmärkta sandstrand som sträcker sig som ett gyllene band drygt tio kilometer för att förenas med stranden i Torretta Granitola i väster och stranden i Triscina i öster.

Hela kommunen Campobello di Mazara, som Tre Fontane är en del av, är välrenommerat för sin höga kvalite både vad gäller service och välvårdad kustregion.

Tre Fontane och Torretta Granitola har dessutom fått utmärkelsen VELA / Blue Flag, en garant för högklassigt badvatten, god naturvård och hög säkerhet.

För dem som uppskattar god mat och dryck finns ett stort urval av restauranger och för de som gillar nattsudd finns ett flertal nattklubbar vid stranden.

För den som önskar mer än god mat och dryck, sol och bad erbjuder området rika antika lämningar från framförallt grekiskt tid och ligger dessutom i Siciliens vinland.

Tre Fontane är ett perfekt val för de som gillar sol, sandstränder och Medelhavet, med allt vad det innebär av underbart klimat och rik kultur och historia.

Än en gång välkomna!
ADMMô